Accountant is het kwartaalmagazine van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountant.nl is het NBA-platform voor nieuws, achtergrond en debat.

Niets mis met het grijze pak

Accountant, 4 oktober 2018.

Het is lang geleden dat de accountant te herkennen was aan zijn grijze pak. Blauw is al jaren toonaangevend en de trend naar casual heeft het hele idee verdrongen dat een pak altijd de beste oplossing is. Jammer? Tips voor de accountant die onzeker is over zijn of haar kleding.

Lees...

De opvolging hapert

Accountant, 29 september 2018.

Accountants zijn net mensen: uiteindelijk worden zij oud. De aflossing van grijs door groen hapert echter: de doorstroming laat, zoals bekend, te wensen over. Waar zit ‘m de kneep? Vaders en dochters in de accountancy aan het woord over de ‘opvolging’.

Lees...

Denken zonder druk

Accountant, 18 juni 2018.

Visionairs weten het zeker: nog even en het is gebeurd met de professionele oordeelsvorming door de controlerend accountant. Zelf nadenken? Wat is dat voor onzin?

Lees...

'Ik ben ontzettend gedreven'

Accountant, 19 maart 2018.

Het is zijn droombaan. Gerben Everts geeft sinds 2011 vorm aan het toezicht van de AFM op accountantsorganisaties en dat doet hij uit volle overtuiging. “Als accountants niet goed functioneren, wordt het een drama.”

Lees...

>> Ouder

Geert Dekker

teksten &
financiële journalistiek
+31 (0)6 1641 9312
mail@geertdekker.nl


> Home    > Media    > Colofon