CM: is een maandblad voor financiële professionals, uitgegeven door Vakmedianet. Het is de opvolger van Tijdschrift Controlling en Controllers Magazine. cmweb.nl is het bijbehorende platform.

CO2-footprint, zaak van harde euro's

CM:, 19 november 2018.

Er is een wereld te winnen als het gaat om het meten van CO2-uitstoot en de ontwikkeling van reductiebeleid. Het financiële perspectief rukt immers op in het klimaatdebat. Nu nog wel even de weg vinden in een brij aan normen, standaarden en protocollen.

Lees...

Verkoopkansen uit transactiedata

CM:, 1 oktober 2018.

Controllers van Siemens Nederland gebruiken de gegevens van de eigen verkooptransacties om te laten zien waar mogelijk extra omzet te behalen is. Een geslaagd voorbeeld hoe controlling de verbinding kan leggen tussen wat de business wil en wat informatietechnologie kan, zo leggen de uitvoerders van het succesvolle project uit.

Lees...

Een goed team heeft een doel

CM:, 1 februari 2018.

Een perfect team is goud waard. Kwestie van geluk hebben of het resultaat van hard werken? Specialisten en ervaringsdeskundigen buigen zich over de vraag wat een goed team is, hoe het te smeden is en hoe het verpest kan worden.

Lees...

Controlling leeft op onder private equity

CM:, 7 oktober 2017.

Participatiemaatschappijen investeerden het afgelopen jaar 3,5 miljard euro in Nederlandse bedrijven. Werk aan de winkel voor de financiële functie dus. Want de nieuwe aandeelhouder wil grip op de onderneming en loopt daarvoor om te beginnen bij de controller naar binnen.

Lees...

>> Ouder

Geert Dekker

teksten &
financiële journalistiek
+31 (0)6 1641 9312
mail@geertdekker.nl


> Home    > Media    > Colofon