Intermediair was een tweewekelijks magazine uitgegeven door VNU. De titel werd overgenomen door De Persgroep en die maakte er een magazine en een vacaturesite van.

Hup Jup Wup Holland Hup

Intermediair, 20 juni 2010.

Supermarkten bedelven hun klanten onder oranje prullaria. Om extra omzet binnen te halen? Dat zou mooi zijn. Maar voor alles moet een debacle worden voorkomen, zoals bij het vorige Oranjefeest, in 2008.

Lees...

Tijd om terug te betalen

Intermediair, 17 december 2009.

We doen ons best blij te zijn met het procentje groei dat iedereen voorspelt voor volgend jaar. Maar het is als jezelf kietelen. ‘Tot nu toe hebben we alleen nog maar geschoven met onze schulden.’

Lees...

Dubbele bodem in de arbeidsmarkt

Intermediair, 10 oktober 2009.

Massa-ontslagen onder lager opgeleiden en een trits speciale regelingen voor hoger opgeleiden. De recessie leidt bij hightech-bedrijven tot een wrange tweedeling. Maar niemand ontkent de noodzaak. “Als we R&D nu verwaarlozen, zijn we straks allemaal de klos.”

Lees...

Jij een printer, ik een hotelovernachting

Intermediair, 21 maart 2009.

Ontwikkelingslanden proberen ermee aan de kredietcrisis te ontsnappen en Amerikaanse bedrijven omarmen het idee. Gaat de Nederlandse ondernemer ook barteren om zijn omzet op te krikken? ‘Dit is niet voor impulsieve mensen.’

Lees...

>> Ouder

Geert Dekker

teksten &
financiële journalistiek
+31 (0)6 1641 9312
mail@geertdekker.nl


> Home    > Media    > Colofon