De Volkskrant is een van de grootste Nederlandse dagbladen, uitgegeven door De Persgroep.

Obsessie met tijd vergalt marathon

Volkskrant, 9 april 2012.

‘De voorjaarsmarathons staan voor de deur. Duizenden recreatieve lopers staan klaar voor wat zomaar de grootste fysieke prestatie uit hun leven kan zijn. Voor het gros loopt dat uit op een deceptie. Ze lopen niet de tijd ‘die ze in gedachten hadden’. Oorzaak: de obsessie met tijd. Zonde. Laat dat horloge thuis. Loop met je lijf en niet met de klok.

Lees...

Bang voor drieduizend miljard dollar

Volkskrant, 14 december 2007.

Staatsfondsen, net zo groot als opkoopfondsen en hedgefondsen samen, zijn aan een onstuitbare opmars bezig.

Lees...

Suffe spaarder spekt Postbank

Volkskrant, 16 oktober 2007.

*De Postbank heeft de afgelopen jaren de rentevergoedingen op diverse spaarrekeningen systematisch verlaagd. Rekeninghouders krijgen op hun Plusrekening nu 0,5 procent rente, ruim 2 procentpunt lager dan het marktgemiddelde.

Lees...

'Heren onder elkaar bieden niet vijandig'

Volkskrant, 8 oktober 2007.

ABN Amro valt uiteen; de schokkendste overnamestrijd uit de Nederlandse economische geschiedenis kan nauwelijks nog een andere uitkomst krijgen. De bank van de koloniën, van het koningshuis, van het Hollands Welvaren, van de Amsterdamse en Rotterdamse kooplieden en van de Twentse textielindustrie, die bank moet zijn ‘veroveringen’ van de moderne tijd opgeven – LaSalle in de Verenigde Staten, Banco Real in Brazilië en Antonveneta in Italië – en komt zelf in handen van Fortis.

Lees...

>> Ouder

Geert Dekker

teksten &
financiële journalistiek
+31 (0)6 1641 9312
mail@geertdekker.nl


> Home    > Media    > Colofon